Avis sur NMBS | Glassdoor.fr

Avis sur NMBS

Mis à jour le Oct 7, 2019

Pour filtrer les avis, ou .

68 avis trouvés

3.3
ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
Tendances des évaluationsTendances des évaluations
53%
Recommandent à un ami
27%
Approuvent le PDG
NMBS CEO Jo Cornu
Jo Cornu
34 évaluations
  1. « wat er gedaan word met uw belastinggeld »

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
    Employé actuel - Bouwkundig tekenaar à Bruxelles
    Ne recommande pas
    Point de vue négatif
    N'approuve pas le PDG

    Je travaille chez NMBS à temps plein depuis plus de 10 ans

    Avantages

    aantal dagen verlof, maar die heb je nodig om geen burn of bore out te krijgen

    Inconvénients

    puur tijdverlies, je bent hier niet meer dan een nummer, waarom als het makkelijk kan het moeilijk maken, slogan NMBS.

    Continuer à lire
    NMBS2019-03-08
  2. « Comfortabele werkplaats, maar weet wat je wil »

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
    Ancien employé - Employé anonyme 
    Ne recommande pas
    Point de vue neutre
    Pas d'avis sur le PDG

    J'ai travaillé chez NMBS à temps plein

    Avantages

    - Ancienniteit biedt goede voorwaarden - Jobzekerheid is een feit bij dit bedrijf

    Inconvénients

    - Weinig dynamiek - "vastroesten" een risico - weinig varieteit in job

    NMBS2018-11-12
  3. « Ik ben geen voormalige of huidige werknemer van de NMBS »

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
     

    Je travaille chez NMBS à

    Avantages

    - Ze (NMBS) zorgt voor goedkoop vervoer voor de reizigers. - Ze probeert haar treinen als alternatief te beschouwen voor de automobilisten. - Op de drukke assen zet ze langere treinen in waar in andere landen het niet geval is. Want in andere landen zetten de vervoerders de treinen in in dergelijke assen met verkorte samenstelling.

    Inconvénients

    Aangezien de NMBS een overheidsbedrijf is, is zij de dupe van zware besparingen die door de Federale ministers François Bellot (legislatuur 2016 - 2019, Jacqueline Gallant (legislatuur 2014 - 2016) en Charles Michel (legislatuur 2014 - 2019) opgelegd werden. Door die besparingen rijden de treinen trager dan voor 2014. Ondanks de treinen trager rijden dan meer dan vijf jaar geleden, hebben de treinen nog steeds te kampen met vertragingen. Er zijn enkele renovaties van treinmaterialen, treinstations en stationsgebouwen die langer duren dan dat ze moeten duren. De werken lopen uit of ze worden uitgesteld. De meeste treinbegeleiders kunnen niet perfect twee talen (Frans en Nederlands) - nog een internationale taal Engels - spreken. Ze kunnen - of te wel perfect Frans - of te wel perfect Nederlands. Ondanks de besparingen is de NMBS ouderwets geworden, dus niet innovatief. Ook al probeert ze dat natuurlijk. De NMBS garandeert de veiligheid van het personeel niet. Ze maken meer en meer agressies mee.

    Continuer à lire
    NMBS2018-11-11
  4. « Treinbegeleider »

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
    Employé actuel - Employé anonyme 
    Ne recommande pas
    Point de vue négatif
    N'approuve pas le PDG

    Je travaille chez NMBS à temps plein

    Avantages

    Zeker een goede en correcte verloning

    Inconvénients

    De communicatie van directie uig kan beter

    NMBS2018-09-26
  5. « Opleiding Treinbestuurder »

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
    Employé actuel - Opleiding Treinbestuurder à Bruxelles
    Recommande
    Point de vue neutre
    Pas d'avis sur le PDG

    Je travaille chez NMBS à temps plein depuis moins d'un an

    Avantages

    Goed loon en zeer goede verkeersvoordelen, betaalde opleiding. Opleiding wordt meestal niet ver van huis gegeven door instructeurs die nog een andere functie hebben bij NMBS zoals Treinbestuurder of Depotchef.

    Inconvénients

    leerkrachten komen niet positief over. Opleiding niet slagen is ontslagen. Selectieproeven tonen totaal niet aan of je de opleiding zal slagen of niet.

    Continuer à lire
    NMBS2018-09-09
  6. « Treinbestuurder »

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
    Employé actuel - treinbestuurder à Bruges, Flandre Occidentale
    Ne recommande pas
    Point de vue neutre

    Je travaille chez NMBS à temps plein

    Avantages

    Zekerheid, statuut, uitdagend, afwisselend, zelfstandigheid

    Inconvénients

    Onmogelijke uren, weekenddruk, stress, medische testen, veel kennis en examens om bestuurder te blijven.

    Continuer à lire
    NMBS2018-04-30
  7. « NMBS »

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
    Ancien employé - 1ste assistent Klanten à Anvers
    Recommande
    Point de vue négatif
    Pas d'avis sur le PDG

    J'ai travaillé chez NMBS à temps plein moins d'un an

    Avantages

    Zeer leuke job met voldoening

    Inconvénients

    Slechte communicatie over de ganse lijn. Technologie was terug gaan naar het jaar 1980

    Continuer à lire
    NMBS2018-03-22
  8. « deltainteresse »

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
    Employé actuel - onderstationschef à Gand
    Ne recommande pas
    Point de vue positif
    N'approuve pas le PDG

    Je travaille chez NMBS à temps plein depuis plus de 10 ans

    Avantages

    Vast werk met legale voordelen

    Inconvénients

    Meestal 5 ploegensysteem of 3 ploegen met weekends en feestdagen.

    Continuer à lire
    NMBS2018-01-25
  9. « bediende »

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
    Employé actuel - Employé anonyme 
    Recommande
    Point de vue positif
    Approuve le PDG

    Je travaille chez NMBS à temps plein

    Avantages

    hoog pensioen en goede ziekteverzekering

    Inconvénients

    moeilijke werkuren, veel stakingen etc

    NMBS2017-07-24
  10. « neutrtaal »

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
    Ancien employé - Employé anonyme 

    J'ai travaillé chez NMBS à temps plein

    Avantages

    Markt conforme verloning met uitstekend pensioen. Groot bedrijf Gratis treintickets Werken bij de Spoorwegen is zeer afwisselend en leuk. Samen met je collega's ben je een hecht team, wat er voor zorgt dat er een goede sfeer is.

    Inconvénients

    Staatsbedrijf waar alles traag verandert . Weinig communicatie tussen werkgever en werknemer Het bedrijf vond ik in de tijd dat ik er werkte zeer hiërarchisch. Er werd geacht van beneden naar boven te luisteren. Andersom werd dat niet gedaan. Ook werd er te weinig waardering naar de medewerkers getoond.

    Continuer à lire
    NMBS2017-05-02
68 avis trouvés
</>Intégrer