1. « Ambiance »

    5.0
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
    Employé actuel - Chef De Cuisine à Paris
    Recommande
    Point de vue positif

    Je travaille chez Ritz-Carlton à temps plein depuis plus de 3 ans

    Avantages

    On mange gratuitement et le bonus est intéressant

    Inconvénients

    charge du travail est trop élevé

    Ritz-Carlton2018-01-31
  1. « Happy to Experience »

    5.0
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
    Ancien employé - Sales and Marketing Coordinator à Chicago, IL
    Recommande
    Point de vue neutre
    Pas d'avis sur le PDG

    J'ai travaillé chez Ritz-Carlton à temps plein plus d'un an

    Avantages

    This is a wonderful hotel. I LOVED everyone I worked with and the ladies and gentlemen became some of my very close friends. Work life balance was amazing. Free lunch in the cafeteria, pay is decently competitive. I’m grateful for learning standards of a luxury hotel. Most days, I felt appreciated and supported. This position was extremely hands on and I was able to work on a lot of exciting and thoughtful projects.

    Inconvénients

    Many individuals in management have been here a long time and are not open to new ideas. I remember feeling frustrated at the end of my time here because I took on more work and was not rewarded with a promotion or raise. I definitely saw a little bit of bullying and gossiping in the sales office that was not necessary.

    Continuer à lire
    Ritz-Carlton2020-06-02
  2. « Great »

    5.0
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
    Employé actuel - Cook II 
    Recommande
    Point de vue positif

    Je travaille chez Ritz-Carlton à temps partiel depuis plus de 3 ans

    Avantages

    They took care of me when I decided to go back to school full-time. Where I worked had the people in positions of power that empowered us, and for that I am very thankful.

    Inconvénients

    Banquet cooks work hard and long hours, but you do get overtime for it. Sometimes it's a lot of work for not a lot of people, but that's the nature of the beast.

    Continuer à lire
    Ritz-Carlton2020-05-27

Découvrez plus d'avis sur Ritz-Carlton.