Merkle

Recherches associées: Avis sur Merkle | Offres d’emploi chez Merkle | Salaires chez Merkle | Avantages sociaux chez Merkle
      Entretiens chez MerkleEntretiens d’embauche pour Graduate PPC Marketing Scheme chez MerkleEntretien chez Merkle

Associated Press

Entretien pour Graduate PPC Marketing Scheme

18 déc. 2016

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Graduate PPC Marketing Scheme chez Merkle

Entretien pour Graduate PPC Marketiing Scheme

3 déc. 2017

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez Merkle en nov. 2017

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 4 semaines. J'ai passé un entretien chez Merkle en déc. 2016

I applied online through their website. A few days later, I received an email inviting me for a telephone interview with a representative from Periscopix. General questions about my motivation (and why I am specifically interested in this role), my experience (based on my CV and cover letter) and a few questions about PPC and how it works.

What do you know about PPC? How does it work?

Two days after sending in my CV I was asked to complete an online interview. This consisted of 7 questions, most of which were to do with my A Level and Degree choices and required an immediate response. However, the questions on why I was interested in PPC, and on how search engines ranked ads gave you 30 seconds to prepare. I prepared well for these questions and gave detailed answers but was informed a few days later that I had been unsuccessful. No feedback given about how I could have improved.

Why did you choose your degree subject?

Why are you interested in PPC marketing?

How do search engines rank ads?