Avis sur Powens

3,7

Powens a une note de 3,7 étoiles sur 5, basée sur 28 avis sur l’entreprise sur Glassdoor, ce qui indique que l’expérience de travail de la plupart des employés est bonne. Les employés travaillant chez Powens lui ont donné une note qui correspond à la moyenne (écart type maximal de 1) pour les entreprises du secteur Informatique (3,9 étoiles).

11 mai 2026

Good

Avantages

Ideally located in the heart of Barcelona, flexible job, diverse and varied benefits, lots of team activity

Inconvénients

no feedback to be given.

Réponse de Powens
1w
Hello Thanks for your feedback on your experience at Powens. We are delighted to hear that you are enjoying your time with us. Your comments are a recognition of our efforts to provide a pleasant working environment for everyone. Thank you very much! Powens
15 avr. 2026

Avantages

Good place, people are freindly, intresting product

Inconvénients

I didnt find any still

Réponse de Powens
1w
Hello Thanks for your feedback on your experience at Powens, we’re very happy to know that you enjoyed your journey with us! We wish you all the best in your career Powens
15 sept. 2025

Bof

Avantages

Aucun avantage spécial, le minimum

Inconvénients

Micromanagement chez certains c level , pas tous heureusement

Glassdoor compte 32 avis de salariés Powens publiés anonymement par des employés Powens. Lisez les avis et évaluations sur Glassdoor, et décidez si Powens est fait pour vous.