Inhouse recruiter - Avis employé Inhouse Recruiter Forum Jobs

2,0
29 janv. 2020
Perspective commerciale

Avantages

- Als je houdt van het zoeken naar steeds ‘dezelfde’ profielen als inhouse recruiter, is dit een werkgever voor jou. - Als je in de HR wereld aan de slag wilt, maar geen behoefte hebt naar het streven van het behalen van targets, pas je binnen dit bedrijf. Dit als Inhouse recruiter, ik heb geen weet van de werking op een kantoor.

Inconvénients

- Geen bonussysteem (Inhouse recruiter) - Buiten maaltijdcheques en groepsverzekering, geen interessante extra legale voordelen - Weinig variatie - Weinig tot geen administratieve taken - Redelijk klein en ongekend bedrijf tov alle andere spelers op de markt

Découvrez plus d’avis sur Forum Jobs

1,0
4 oct. 2015
Employé (anonyme)
Perspective commerciale

Avantages

j'aime travailler avec eux parce qu'ils s'engagent à recevoir n'importe qui sans être raciste.

Inconvénients

l'inconvénient est que parfois le travail diminue, si cela se produit, nous devons rester à la maison

5,0
3 avr. 2025
Perspective commerciale

Avantages

Forum Jobs heef de laatste jaren fel geïnvesteerd in haar mensen. Ze doen er alles aan het maximale aan te bieden door in te zetten op extra voordelen via hun cafetariaplan. Het salarisbeleid is transparant en consequent. Er heerst respect en er zijn mooie doorgroeimogelijkheden. Ik ben zeer tevreden!

Inconvénients

De job is veelzijdig maar ook veeleisend

Voir les avis par: Utile|Évaluation|Date|Tout