't Zusje Tapas

Recherches associées: Avis sur 't Zusje Tapas | Offres d’emploi chez 't Zusje Tapas | Salaires chez 't Zusje Tapas | Avantages sociaux chez 't Zusje Tapas
      Entretiens chez 't Zusje TapasEntretiens d’embauche pour Medewerker bediening chez 't Zusje TapasEntretien chez 't Zusje Tapas

Entretien pour Medewerker bediening

4 août 2024
      Terneuzen

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez 't Zusje Tapas (Terneuzen) en janv. 2024

Ging snel. Ik moest ergens wachten tot de baas zou komen. Het gesprek zelf duurde vijf minuten en ik was snel aangenomen. Dit was erg fijn. Ook kreeg je gelijk een warm gevoel omdat ze heel verwelkomend waren.

Waarom wil je hier komen werken?

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Medewerker bediening chez 't Zusje Tapas

Entretien pour Medewerker bediening

30 avr. 2021
      Woerden

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 jours. J'ai passé un entretien chez 't Zusje Tapas (Woerden) en avr. 2021

Heel aardige mensen en vlot gesprek met duidelijke punten. Ik vind het een leuk bedrijf m t super sfeer en zo verliep de sollictatie heel gezellig. Ik kan alleen pas beginnen als t restaurant open mag dus das jammer

Hobbys en sport ivm hoeveel vrije tijd je hebt

Amazon
      TP