J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez ANWB (La Haye) en juin 2018
Entretien
Via Young Capital ben ik hier terechtgekomen. Samen met een grote groep anderen werd ik geïnterviewd op het hoofdkantoor. Ook werd een rollenspel gespeeld. Na afloop hoorden we of we waren aangenomen of niet en mochten we tekenen.
Questions d'entretien [1]
Question 1
We moesten allemaal een voorwerp meenemen en aan de hand daarvan onszelf introduceren.
Eerst sollicitatie online in 4 talen , was leuk omdat recruiter schijnt van Spaanstalig afkomst te zijn; Nederlands en Engels en nog om maar iets te zeggen in mijn 4e taal ook sprak recruiter deze niet. Daarna gesprek op kantoor met twee medewerkers en gescoord- Alarmcentrale 3 en half maanden gewerkt omdat het een tijdelijke functie was maar daarna was de deur open bij andere deel van ANWB ledenservice maar daar moest ik ook op apart gesprek omdat het 2 verschillende bedrijven zijn. Je moet sowieso een interne cursus volgen voor Alarmcentrale en met voldoende resultaat afsluiten- je leert en op kantoor achter computer beantwoord je vragen .