APPCO

Recherches associées: Avis sur APPCO | Offres d’emploi chez APPCO | Salaires chez APPCO | Avantages sociaux chez APPCO
      Entretiens chez APPCOEntretiens d’embauche pour Business Associate chez APPCOEntretien chez APPCO

1 nov. 2016
      Chennai

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Business Associate chez APPCO

5 juil. 2016
      Expérience neutre

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 jours. J'ai passé un entretien chez APPCO (Chennai)

Face to face interview If candidates are more then they will go for gd Finally you can speak with manager If you are interested in field work And marketing you can go for it But there is no fixed salary Your salary is based on commission If you collect 100 rs you get 8 rs that's all

Tell me about yourself

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 jours. J'ai passé un entretien chez APPCO

They want people to sell. They will hire you as business associate but it's purely a marketing executive. Getting job in this company is so easy because they earn money from you. They will act like the process comes 2-3 days but they want people to do sales so they will definitely select you. My simple suggestion is don't go the interview.please stay away and don't spoil your careers. They will not give even a offer letter, resignation letter and experience letter also...

Tell me about your self

2 févr. 2017
      Bengaluru

J'ai postulé via une agence de recrutement. Le processus a pris 2 jours. J'ai passé un entretien chez APPCO (Bengaluru) en oct. 2015

GROUP INTERVIEW..RESULT WILL BE "YOU ARE SLECTED" and whatever you say,it is right,because they simply want labours who can earn them money..if you feel THAT I'M Lying.Please feel free to join the company..work just for 1 months ..you will get the trurth