ARi

Recherches associées: Avis sur ARi | Offres d’emploi chez ARi | Salaires chez ARi | Avantages sociaux chez ARi
      Entretiens chez ARiEntretiens d’embauche pour Engineer 3 chez ARiEntretien chez ARi

DONE by NONE

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Engineer 3 chez ARi

Entretien pour Engineer 3

30 déc. 2025
      Chennai

J'ai postulé via la recommandation d'un employé. Le processus a pris 4 semaines. J'ai passé un entretien chez ARi (Chennai) en avr. 2023

Very good interview process Easy to solve the questions Technical interview questions related to job experience Connector selection ,fuse, relays related questions Salary process took 4weeks and will get my offer

Common harness questions Related to experience

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 4 semaines. J'ai passé un entretien chez ARi (Chennai) en mai 2023

The interview process consisted of four stages. First was an L1 coding round focused on Java. The L2 round covered frameworks and projects, specifically BDD Cucumber, TestNG, and API testing. This was followed by an L3 Managerial round. Finally, the L4 round involved HR and salary discussions. It was comprehensive.

Coding round 1.swapping array and string related 2. Explain framework BDD cucumber and project related