AccuHit

Recherches associées: Avis sur AccuHit | Offres d’emploi chez AccuHit | Salaires chez AccuHit | Avantages sociaux chez AccuHit
      Entretiens chez AccuHitEntretiens d’embauche pour Frontend Developer chez AccuHitEntretien chez AccuHit

Entretien pour Frontend Developer

18 avr. 2025
      Taipei
      Offre refusée
      Expérience neutre

J'ai passé un entretien chez AccuHit (Taipei)

They typically cover topics like HTML semantics, CSS layout techniques (e.g., Flexbox or Grid), JavaScript fundamentals, browser rendering behavior, and responsive design principles. These are core concepts that any front-end developer is expected to be familiar with. While the questions may seem simple on the surface, interviewers often use them to assess your depth of understanding and ability to apply concepts in real-world scenarios.

Do you have any experience with refactoring? Could you also share how you’ve collaborated with UI designers in the past?