Achmea

Recherches associées: Avis sur Achmea | Offres d’emploi chez Achmea | Salaires chez Achmea | Avantages sociaux chez Achmea
      Entretiens chez AchmeaEntretiens d’embauche pour Jurist chez AchmeaEntretien chez Achmea

22 mai 2025
      Leyde

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Jurist chez Achmea

28 sept. 2024

J'ai passé un entretien chez Achmea (Leyde)

Interview online en een assessment. Tweede ronde zou een gesprek op locatie zijn met een manager en een senior jurist. Eventueel derde gesprek behoorde ook tot de mogelijke opties voor een vervolg

Hoe zie je het werken als jurist voor een rechtsbijstandsverzekeraar?

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Achmea en sept. 2023

Gesolliciteerd als jurist bij Stichting Achmea Rechtsbijstand. Het sollicitatiegesprek verliep prettig. Ik kreeg vragen zoals hoe ik een fictief juridisch geschil zou oplossen. Ik hoefde het niet helemaal goed te doen, als het maar duidelijk was dat ik interesse had in het thema waar ik in zou komen te werken. Helaas beoordeel ik de gehele ervaring toch als negatief. Dat komt omdat de functieomschrijving en het carrièrepad dat op de sollicitatie herhaaldelijk is benoemd onjuist bleek te zijn. Ik heb een naar gevoel hieraan overgehouden. En de indruk dat ik eigenlijk alleen maar ben aangenomen omdat er personeelstekort is en ik toen nog vrij jong en dus kneedbaar was.

We hebben hier een casus. Hoe zou je de casus oplossen? Welk advies zou je de klant geven?

20 janv. 2021

J'ai passé un entretien chez Achmea

De procedure bestaat ten eerste uit een Voorselectie en briefselectie, vervolgens twee gesprekrondes met verschillende personen, assessments en tot slot een arbeidsvoorwaardengesprek. Prettige sollicitatieprocedure, erg waardevol en veel van geleerd. Door de gerichte vragen leer je om te reflecteren op je vaardigheden en competenties.

Wat voegt u toe aan de organisatie?