Addverb Technologies

Recherches associées: Avis sur Addverb Technologies | Offres d’emploi chez Addverb Technologies | Salaires chez Addverb Technologies | Avantages sociaux chez Addverb Technologies
      Entretiens chez Addverb TechnologiesEntretiens d’embauche pour Mechanical Design Engineer chez Addverb TechnologiesEntretien chez Addverb Technologies

14 août 2025
      Noida

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. J'ai passé un entretien chez Addverb Technologies (Noida)

the interview process typically starts with an initial HR screening round to assess basic eligibility and communication skills. This is followed by a technical interview focusing on CAD tools, design principles, GD&T, and problem-solving skills related to mechanical design. In some cases, there may be a practical test or design task using SolidWorks or similar software. The final stage usually involves an HR round to discuss salary expectations, work culture, and joining formalities

Can you explain the step-by-step process of reverse engineering an existing mechanical component

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Mechanical Design Engineer chez Addverb Technologies

27 avr. 2026
      Offre refusée
      Entretien difficile

J'ai passé un entretien chez Addverb Technologies

So, first is the introductory call, where they access your communication style, understanding level and little bit about your background. In this round they just see if you could fit into compony or no, Then teh technical Round and finally HR ROund.

9 sept. 2025
      Entretien difficile

J'ai passé un entretien chez Addverb Technologies

The interview process was good it started with a technical round-1, which asked basic mechanical-related questions, while the round 2 asked about more advanced topics and concepts, followed by an HR round

they asked about my projects in detail along with focus on machine design and strength of materials

TK Elevator
      Michelin