Advance Auto Parts

Recherches associées: Avis sur Advance Auto Parts | Offres d’emploi chez Advance Auto Parts | Salaires chez Advance Auto Parts | Avantages sociaux chez Advance Auto Parts
      Entretiens chez Advance Auto PartsEntretiens d’embauche pour Inventory Planner chez Advance Auto PartsEntretien chez Advance Auto Parts

SellAnyCar.com
      Hayley Group
      TBC

25 juil. 2022

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Inventory Planner chez Advance Auto Parts

1 juil. 2015
      Ban Phone Savang

J'ai passé un entretien chez Advance Auto Parts

Required a lot just to not receive an offer. Offers a pleasant interview. Has a excel test. Two people on an interview. Wish I got the offer. Has to be a better opportunity. Everything works out in Gods plans

Why do you want to work for advance?

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Advance Auto Parts (Ban Phone Savang) en juin 2015

I initially received a call from the HR Rep to set up a phone interview for a later date. The second call we discussed my resume, past work experience, and education.

How can you contribute to the company with your past work experience and education?

27 juin 2015

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Advance Auto Parts en juin 2015

It wasn't an interview. They called to review my resume and we didn't really discuss my resume. I honestly don't know how to explain what happened. We talked about why I wanted to get in with advance the types of career paths and etc. I had to explain what skills I thought I would bring to the table.

Why advance auto.