AnyVision

Recherches associées: Avis sur AnyVision | Offres d’emploi chez AnyVision | Salaires chez AnyVision | Avantages sociaux chez AnyVision
      Entretiens chez AnyVision Entretiens d’embauche pour Machine Learning Engineer chez AnyVision Entretien chez AnyVision

Entretien pour Machine Learning Engineer

18 juil. 2019
      Belfast, Irlande du Nord

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez AnyVision (Belfast, Irlande du Nord) en juin 2019

Onsite interview, interviewed via Zoom. I was asked technical and research background questions which are listed in the CV, and details on the past projects. Due to I'm not well prepared and less engineering skills related to CUDA or C++. I was passed to the research related techincal reviews. The whole process lasts around one hour.

how to handle an unbalanced dataset? Corrupted Labels? Loss Function, L1 L2? Batch Norm?

Thales
      Boeing