Arrow Electronics

Recherches associées: Avis sur Arrow Electronics | Offres d’emploi chez Arrow Electronics | Salaires chez Arrow Electronics | Avantages sociaux chez Arrow Electronics
      Entretiens chez Arrow ElectronicsEntretiens d’embauche pour AI/ML Engineer chez Arrow ElectronicsEntretien chez Arrow Electronics

Siemens
      Samsung Electronics
      ABB
      Panasonic

Entretien pour AI/ML Engineer

29 août 2025
      Bengaluru
      Offre refusée

J'ai postulé via une agence de recrutement. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Arrow Electronics (Bengaluru) en août 2025

During the interview, the panel meticulously examined my resume, placing particular emphasis on my experiences and skills related to AI, LangChain, Databricks, and Azure tools. I articulated my expertise by providing in-depth explanations of AI-driven projects, highlighting how I leveraged LangChain for building advanced language models. I discussed utilizing Databricks for scalable data engineering and analytics, demonstrating my ability to handle, preprocess, and analyze large datasets efficiently. Additionally, I showcased my proficiency with various Azure services, such as Azure Machine Learning and Azure Data Factory, to orchestrate and deploy end-to-end AI solutions. My clear articulation of these technical competencies and practical project experiences left a strong impression, leading to a positive outcome in the interview process.

How have you used LangChain in your AI projects

Can you explain how Databricks benefits AI development and deployment?

Which Azure tools have you leveraged for machine learning pipelines?

How do you ensure responsible AI practices in your work?

Describe a project where you integrated multiple Azure services for an end-to-end AI solution.