Bershka

Fait partie de Inditex

Recherches associées: Avis sur Bershka | Offres d’emploi chez Bershka | Salaires chez Bershka | Avantages sociaux chez Bershka
      Entretiens chez BershkaEntretiens d’embauche pour Sales Assistant chez BershkaEntretien chez Bershka

25 nov. 2025

J'ai passé un entretien chez Bershka

Nice group interview but the people doing it were pretty cold. They asked simple questions and gave a scenario where we have to think about us working in a shop. Also said they “aren’t looking for university students” despite applying for a 4 hour contract.

How would you describe yourself if you were an emoji or a food

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Sales Assistant chez Bershka

25 avr. 2026

J'ai passé un entretien chez Bershka

Molto veloce, domande particolari e standard. Nessuna domanda sulla vita personale, domande sui lavori precedenti, sulle passioni, su obbiettivi futuri. Domande su passioni e hobby. Non molte delucidazioni su stipendi e tipi di contratto.

23 févr. 2026
      Sheffield, Angleterre

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Bershka (Sheffield, Angleterre)

Group interview of around 10 people. Started with an ice breaker, an introduction to the company and process, and then moved onto group work and presentations styling celebrities using Bershka clothing from the website and discussing our reasons for choosing items. The last part of the interview was more of a general discussion, where the managers asked open questions allowing each candidate to feedback individually or working in small groups.

How do you stay up to date with fashion trends?

24 nov. 2025
      Lisbonne, Lisbonne
      Offre refusée

J'ai passé un entretien chez Bershka (Lisbonne, Lisbonne)

El proceso de la entrevista para el puesto de Sales Assistant en Bershka (Inditex) suele incluir varias etapas. Primero se realiza una preselección, normalmente a través de la aplicación online o directamente en tienda. Después, es común que haya una entrevista grupal donde se hacen presentaciones y dinámicas para evaluar el trabajo en equipo, la comunicación y el trato con el cliente. Si avanzas, se realiza una entrevista individual con el encargado o el manager de tienda, donde te preguntan sobre tu experiencia, disponibilidad y motivación por la marca. Finalmente, si eres seleccionado, te explican las condiciones del puesto y recibes una pequeña formación antes de incorporarte.

onde te vias daqui 5 anos, o que te vês a fazer no futuro

adidas