Bristlecone

Recherches associées: Avis sur Bristlecone | Offres d’emploi chez Bristlecone | Salaires chez Bristlecone | Avantages sociaux chez Bristlecone
      Entretiens chez BristleconeEntretiens d’embauche pour Automation Tester Selenium + Java chez BristleconeEntretien chez Bristlecone

Concentrix
      Visa Inc.
      Hewlett Packard Enterprise | HPE
      Parsons Corporation

Entretien pour Automation Tester Selenium + Java

23 janv. 2017
      Pune

J'ai postulé via une agence de recrutement. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Bristlecone (Pune) en janv. 2017

1. Time mismanagement. 2. People skipped lunch to attend interview. Came at 11 but got slot 4-5 pm. 3. Highly unorganised. 4. Irrelevant questions asked during interview process. Requirement was for Java+Selenium automation tester but interviewer was asking domain related question that he is aware off. 5. Very rude and unprofessional attitude towards candidates time. 6. Lot of people left due to unprofessional and time mismanagement.

1. Domain related question like B2B etc. which I was not aware of. 2. 1-2 question related to Java and No questions related to Selenium.