CBOX Containers

Recherches associées: Avis sur CBOX Containers | Offres d’emploi chez CBOX Containers | Salaires chez CBOX Containers | Avantages sociaux chez CBOX Containers
      Entretiens chez CBOX ContainersEntretiens d’embauche pour Junior Controller chez CBOX ContainersEntretien chez CBOX Containers

Amazon
      Deloitte
      KPMG
      IBM

Entretien pour Junior Controller

25 avr. 2025
      Vijfhuizen, North Holland

J'ai passé un entretien chez CBOX Containers (Vijfhuizen, North Holland) en avr. 2025

De procedure bestond uit een e-mail sturen naar PZ met een brief en cv voor de vacature. De onderneming heeft een website met vacature pagina, vacature stond daarop niet vermeld. Vervolgens ongeveer twee weken gewacht op een uitnodiging, die kwam met voorzichtig enthousiasme. Daarna op gesprek geweest op kantoor, waar ook hun depot is. Ik kreeg denk ik wel een realistisch beeld van de organisatie, wat zij doen, hoe zij denken en de functie, ondanks de afwijzing. Enige reden waarom ik voor afkeurend gekozen, is dat een afwijzing geen reden vermeld heeft waarom ik precies afgewezen ben en dat maakt het proces gewoon teleurstellend. Je investeert er uiteindelijk 3-4 uur in de sollicitatie, en zij willen geeneens de tijd en moeite nemen om hun beweegredenen kenbaar te maken. Het gesprek zelf op zich is redelijk, maar de hoe de afwijzing verstuurd is gewoon slecht. De optie om teleurstellend te kiezen, is er niet, dus dan neig ik naar afkeurend. Afkeurend zou ik bij voorbaat gebruiken voor gesprekken, waar eigenlijk meer zaken misgaan in het gesprek, waar de potentiële werkgever invloed op heeft in het gesprek.

Ben jij bereid om eerste te focussen op de operationele taken en daarna de uitzoekklussen, analyses en de aangiftes? Dit is de enige vraag die ik kan herinneren uit het gesprek.