CHECK24

Recherches associées: Avis sur CHECK24 | Offres d’emploi chez CHECK24 | Salaires chez CHECK24 | Avantages sociaux chez CHECK24
      Entretiens chez CHECK24Entretiens d’embauche pour Junior PHP Developer chez CHECK24Entretien chez CHECK24

16 août 2017

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez CHECK24

Got called by a recruiter, set up a meeting and received a call from their CTO who asked me simple general concept questions about OOP and MySQL DB's. He said he was pleased with my answers and we set up a meeting where I would have 5 hours for a programming task.

What is Abstract class

What is interface

innodb vs myisam

how does db indexing work

got a task to design a blog using plain php and create all of the framework related stuff manually (routing etc)

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Junior PHP Developer chez CHECK24

26 nov. 2025
      München, Bavaria

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez CHECK24 (München, Bavaria) en août 2024

Realicé una prueba inicial en LeetCode utilizando CoderPad para evaluar mis habilidades técnicas. Posteriormente, tuve una entrevista con el CTO, en la que me realizaron preguntas generales sobre programación orientada a objetos, así como sobre el funcionamiento y buenas prácticas dentro del framework Symfony.

Qué es una clase abstracta?

Qué es una constante y cómo definirlas

13 oct. 2020
      Frankfurt am Main
      Entretien difficile

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez CHECK24 (Frankfurt am Main) en oct. 2020

I was asked to come onsite to Frankfurt office. The task was to do a small MVC framework from scratch without using any framework. But you can use Composer. I was given a Windows 7 machine and older version of PhpStorm. To my surprise developers were in the office even if there were news of the seconds Covid2019 wave. Overall i had 3,5-4 hours to do the task.

Make a blog site without using framework, just a PHP

Associated Press