Coforge

Recherches associées: Avis sur Coforge | Offres d’emploi chez Coforge | Salaires chez Coforge | Avantages sociaux chez Coforge
      Entretiens chez CoforgeEntretiens d’embauche pour Information Developer chez CoforgeEntretien chez Coforge

Concentrix
      Hewlett Packard Enterprise | HPE
      Careem
      EPAM Systems

Entretien pour Information Developer

15 févr. 2018
      Noida

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Information Developer chez Coforge

Entretien pour Information Developer

18 janv. 2020
      New York, NY

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Coforge (Noida) en janv. 2018

I have gone through with one round only, which was technical interview, interviewer was very rude, he didn't even asked one logical question , don't know what he was trying to ask, he bursted out many times , I think candidate deserves some respect whether he is selected or not .

J'ai postulé via une agence de recrutement. J'ai passé un entretien chez Coforge (New York, NY) en janv. 2020

Today i.e.18 Jan 2020, NIIT technologies Ltd. came to conduct interview for informatica developer in pune. After waiting for 6 hrs got my call for the interview. The interviewer asked 3 questions on Oracle and 0 questions on Informatica. The questions was silly one just to reject people as the had scheduled flight today itself and they were in hush. Is this how professionalism and planning works in this company? what a waste of time and money.

output of query select * from table where rownum =10