Consumer Direct Care Network

Recherches associées: Avis sur Consumer Direct Care Network | Offres d’emploi chez Consumer Direct Care Network | Salaires chez Consumer Direct Care Network | Avantages sociaux chez Consumer Direct Care Network
      Entretiens chez Consumer Direct Care NetworkEntretiens d’embauche pour Compensation Analyst chez Consumer Direct Care NetworkEntretien chez Consumer Direct Care Network

Cleveland Clinic
      The Cigna Group
      Advisory Board
      Bupa

Entretien pour Compensation Analyst

14 nov. 2024

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 semaines. J'ai passé un entretien chez Consumer Direct Care Network en nov. 2024

1. Recruiter phone screen: when discussing the compensation of 60k-70k USD, the recruiter admitted that it's extremely low for Comp Analysts due to their medicaid backed company model. They apparently fired their last Comp Analyst for not being fast enough. 2. Hiring Manager call: Hiring manager seems like a very nice person, but doesn't have any Comp experience, which begs the question of whether any training would ever be provided to the new Comp Analyst. The organization as a whole has extremely poor salaries, which is unfortunate for the patients and clients that the company supports.

Tell me about your compensation experience including job grades and compliance:

Tell me why you are leaving your current position:

What are you looking for in your next role?

Are you okay with the salary posted?