Craterzone

Recherches associées: Avis sur Craterzone | Offres d’emploi chez Craterzone | Salaires chez Craterzone | Avantages sociaux chez Craterzone
      Entretiens chez CraterzoneEntretiens d’embauche pour Software Developer chez CraterzoneEntretien chez Craterzone

Entretien pour Software Developer

13 juin 2022
      New Delhi
      Entretien difficile

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. J'ai passé un entretien chez Craterzone (New Delhi)

Lots of rounds and very difficult interview process. First you need to give technical round over phone than technical gd then technical round then hr round then personal interview and lot more

Leet code questions, DSA, OS, COA, and much more

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Software Developer chez Craterzone

Entretien pour Software Engineer

10 mai 2021

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez Craterzone

HR Round followed by a Technical round, there will be a technical round where basic to medium level knowledge is tested, then the candidate is selected. The questions vary based on the number of experience of a candidate.

Basic to medium OOPs Design & Programming language knowledge

Entretien pour Software Engineer

23 août 2020

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Craterzone

A written test followed by a technical interview which will test your ability to write code for basic programs related to data structures and algorithms like stacks, queues, trees, searching, sorting, hashing etc

Write a program to implement a stack?

Amazon
      TP