Croner

Recherches associées: Avis sur Croner | Offres d’emploi chez Croner | Salaires chez Croner | Avantages sociaux chez Croner
      Entretiens chez CronerEntretiens d’embauche pour Resolutions Specialist chez CronerEntretien chez Croner

TP
      Boston Consulting Group
      SelfEmployed.com
      Bain & Company

Entretien pour Resolutions Specialist

24 avr. 2025

J'ai postulé via une agence de recrutement. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Croner en janv. 2025

I was told by the recruitment agency that Croner are a “corporate client” so get there early. I arrived promptly at 10.45 for an 11am interview. The interviewers didn’t bother coming out to meet me till 11.20 and offered no apology. Neither seemed particularly interested in me. They didn’t bother letting me know the outcome so I’ll just take the hint shall I? After reading reviews on here I think I’ve had a lucky escape! Also the recruiter has ghosted me since as well! Bad experience all round.

What can I bring to the role?
      Réponse de Croner
      11mo
      Thank you for sharing your feedback, and we’re sorry to hear about your experience. We’ve taken the time to review all interview correspondence from January 2025 and haven’t been able to identify any candidate matching this experience. This isn’t reflective of the standards we aim to maintain and we’re keen to understand more about what may have happened, particularly as this involved a third-party recruitment agency. We’d love for you to please reach out directly at feedback@croner.co.uk so we can look into this further. We appreciate all feedback as it helps us improve our recruitment process and ensure a respectful experience for every candidate. Wishing you all the best in your future opportunities. Thanks, Croner