DISSH

Recherches associées: Avis sur DISSH | Offres d’emploi chez DISSH | Salaires chez DISSH | Avantages sociaux chez DISSH
      Entretiens chez DISSHEntretiens d’embauche pour Christmas Casual chez DISSHEntretien chez DISSH

Entretien pour Christmas Casual

17 oct. 2021

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez DISSH

I attended a group interview at the Head Office, with about 15-20 attendees. Super nice but they did throw us in the deep end with certain questions. We paired into groups and worked on questions to present their answers.

They gave us customer scenarios regarding difficult customers and how we would deal with it

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Christmas Casual chez DISSH

Entretien pour Christmas Casual

31 oct. 2024
      Gold Coast

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez DISSH (Gold Coast)

Group interview You do introductions and speak about your employment history You get asked a retail based question to present as a group. Really friendly team. Nice experience overall. You need to dress in something dissh themed.

What would you do to assist a coworker at a busy time period in the store?

Amazon
      Deloitte