Davis & Floyd

Recherches associées: Avis sur Davis & Floyd | Offres d’emploi chez Davis & Floyd | Salaires chez Davis & Floyd | Avantages sociaux chez Davis & Floyd
      Entretiens chez Davis & FloydEntretiens d’embauche pour Scientist chez Davis & FloydEntretien chez Davis & Floyd

Entretien pour Scientist

25 janv. 2024
      Charleston, SC

J'ai postulé via la recommandation d'un employé. Le processus a pris 3 semaines. J'ai passé un entretien chez Davis & Floyd (Charleston, SC)

They took me out to lunch to interview me. It went well. They asked me questions about my experience that related to the work that they do. They then went on to tell me that they would create a position for me in a different area of the company (Environmental vs. Civil). HR told me that they would be in touch very soon. Then I never heard back from them. Rude enough to never get back but even more so when they lead me on to think they would extend an offer.

They were very keen on experience. They implored about the work that I had on my resume.

Fluor
      Laing O'Rourke