Dentons

Recherches associées: Avis sur Dentons | Offres d’emploi chez Dentons | Salaires chez Dentons | Avantages sociaux chez Dentons
      Entretiens chez DentonsEntretiens d’embauche pour Internship chez DentonsEntretien chez Dentons

20 févr. 2024
      Varsovie, Mazovie

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 6 semaines. J'ai passé un entretien chez Dentons (Varsovie, Mazovie) en janv. 2024

Okay process, questions as expected. Interview was not very long, then test, then couple more interviews with HR and team leader. You will have around 1 day to complete test and send it back.

What are you salary expectations?

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Internship chez Dentons

10 juil. 2024
      Nairobi

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Dentons (Nairobi) en mars 2023

The interview process was quick and conducted by two staff members, presumably advocates. You are offered a drink before the interview process begins. One is required to have a grasp of knowledge from every area in law to succeed in the interview.

What previous internships have you had?

What impact did you make during the period of your previous internship?

15 sept. 2022

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Dentons en mars 2021

Pretty straightforward behavioral questions. Friendly interviewers. Basically, the goal of the interview is to figure out if you're a good fit, if you have the necessary qualifications, and if you know a lot about the firm.

- Why Dentons? - What makes you qualified for this position? / Why should we hire you? - What is your leadership experience?

DLA Piper
      Clifford Chance