Deutsche Bank

Recherches associées: Avis sur Deutsche Bank | Offres d’emploi chez Deutsche Bank | Salaires chez Deutsche Bank | Avantages sociaux chez Deutsche Bank
      Entretiens chez Deutsche BankEntretiens d’embauche pour Senior DevOps Engineer chez Deutsche BankEntretien chez Deutsche Bank

3 sept. 2024
      Santa Ana, CA

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Deutsche Bank (Santa Ana, CA)

technical qus on ansible ,docker, kubernetes and had some written test as well which is unexpected and was given 30 mins time to take test. And rest of the qus are on linux servers , swap mem, virtualizations, sql

Technical on devops like ansible, docker, linux servers

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Senior DevOps Engineer chez Deutsche Bank

15 mai 2026
      Berlin

J'ai passé un entretien chez Deutsche Bank (Berlin)

Interviewers were super polite and concise about their questions. Created a comfortable environment to answer and discuss the questions details, a live code challenge was part of the interview process, but due to the amount of time given I was not able to solve it (Would need more than 15 minutes to solve it)

Linux basic commands - route, dig, lsof, netstat Network basics - file transfer, timeout root causes, TCP/UDP protocols Create algorithm to parse logs

30 août 2024
      Berlin
      Entretien difficile

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Deutsche Bank (Berlin)

two interviewers took the 1st technical round. A lot of question about jenkins/ansible/docker/kubernetes. Asked me to write a jenkins pipeline based on given docker command. 2nd technical round: Scripting task in python and bash.

write jenkins pipeline ansible trouble shooting pronmetheus metrics Linux question