Directi

Recherches associées: Avis sur Directi | Offres d’emploi chez Directi | Salaires chez Directi | Avantages sociaux chez Directi
      Entretiens chez DirectiEntretiens d’embauche pour Marketing Communications for Logic Boxes chez DirectiEntretien chez Directi

Entretien pour Marketing Communications for Logic Boxes

28 août 2014
      Mumbai
      Entretien difficile

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 mois. J'ai passé un entretien chez Directi (Mumbai) en mai 2014

Perfect interview process. They didn't waste any time or asked unnecessary questions. I'm an ex employee too in a different department. They took 3-4 rounds of interviews over 2 days. After all of this didn't get any response, so I contacted them where I got to know the position isn't available suddenly and they asked me to wait. Their HR suddenly calls to offer me another job in business development which I didn't wish to take up. But the hr still showed positivity and said I'll be their first choice once the position is open. I was in touch with her as I really wished to join the company. After a couple of months I see the same position available. I message her to which I get a reply later that we don't think you're fit for the position. Really? After 2-3 months you conclude that? Really disappointed as I really respect the company and its work culture.

campaign ideas

current job and past jobs

Amazon
      Google