EPR Architects

Recherches associées: Avis sur EPR Architects | Offres d’emploi chez EPR Architects | Salaires chez EPR Architects | Avantages sociaux chez EPR Architects
      Entretiens chez EPR ArchitectsEntretiens d’embauche pour Architect chez EPR ArchitectsEntretien chez EPR Architects

Entretien pour Architect

29 sept. 2019

J'ai postulé via une agence de recrutement. J'ai passé un entretien chez EPR Architects

portfolio , cv describe above in detail and i told about my expectations and what i am looking from the company, one stage process, they came back within 2 weeks

regarding portfolio and cv

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Architect chez EPR Architects

Entretien pour Architect

23 janv. 2024
      Londres, Angleterre

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 2 jours. J'ai passé un entretien chez EPR Architects (Londres, Angleterre)

It was a two stage interview on the same day. I first spoke with HR about general experience and benefits of the company. Then spoke to one of the mixed use residential directors. We went over my CV and then reviewed my portfolio and discussed some of the projects I had done. Then discussed what my future aspirations would be.

Why do you want to leave previous practice

Fluor
      Laing O'Rourke