EXL Service

Recherches associées: Avis sur EXL Service | Offres d’emploi chez EXL Service | Salaires chez EXL Service | Avantages sociaux chez EXL Service
      Entretiens chez EXL ServiceEntretiens d’embauche pour Automation Engineer chez EXL ServiceEntretien chez EXL Service

Deloitte
      KPMG
      TP
      Boston Consulting Group

Entretien pour Automation Engineer

14 avr. 2026
      Gurgaon, Haryana

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Automation Engineer chez EXL Service

Entretien pour Automation Engineer

13 mai 2022
      New Delhi

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris plus d'une semaine. J'ai passé un entretien chez EXL Service (Gurgaon, Haryana) en avr. 2026

The interview process consisted of two technical rounds focusing on Java (string handling and reverse logic), API testing using RestAssured, and Selenium-based questions. Both rounds went well, and I received confirmation that I had cleared them. However, there was a significant delay in communication from the HR side regarding the client round, and follow-ups were often unanswered. Updates about internal movement created further uncertainty. Overall, the process felt poorly managed and unstructured, leading to a disappointing experience and a sense of time not being effectively utilized.

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez EXL Service (New Delhi) en janv. 2022

Took the interview 3 rounds. At time of offer said position is closed. And interview process took more than 1 month. Never responds to mt call Disappointed alot. Also they stopped picking the call. Unprofessional

String, java programs, data structure