Eaton

Recherches associées: Avis sur Eaton | Offres d’emploi chez Eaton | Salaires chez Eaton | Avantages sociaux chez Eaton
      Entretiens chez EatonEntretiens d’embauche pour Graduate Engineering Trainee GET chez EatonEntretien chez Eaton

22 nov. 2020
      Mumbai

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 3 jours. J'ai passé un entretien chez Eaton (Mumbai) en janv. 2017

it was very nice. the interviewers were were motivating. brush yourself on basic concepts like sensors, transistors, motors and beee.all the best do well. you will surely crack it. also prepare microprocessors and embedded systems.

tell me about yourself in brief

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Graduate Engineering Trainee GET chez Eaton

29 oct. 2018
      Pune City

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. J'ai passé un entretien chez Eaton (Pune City)

1 technical 1 hr round. technical round was simple. he asked about basic mechanical related terminologies and definitions. Also, he asked about how one can approach certain problems faced in their industry, and also about the knowledge regarding the various softwares for CAD CAM which are a part of the syllabus

why should we hire you?

6 mars 2018
      New Delhi

J'ai postulé via la recommandation d'un employé. Le processus a pris plus d'une semaine. J'ai passé un entretien chez Eaton (New Delhi) en févr. 2018

First round is written test consist of 30 questions with 20 on technical, 6 questions on aptitude, 3 questions on company background and a static gk question.. Second round is Hr interview (f2f) Last round is Interview with quality or production head of the company..

How you come to know about Eaton?

Tell me about your family background?

Why do you want to work with Eaton?

Regarding project?

About internship, Industrial visits,etc..

In the last round you will be asked of measuring devices, quality tools, dimension representation like unit convertion.

Siemens
      Samsung Electronics