Eidos Montreal

Recherches associées: Avis sur Eidos Montreal | Offres d’emploi chez Eidos Montreal | Salaires chez Eidos Montreal | Avantages sociaux chez Eidos Montreal
      Entretiens chez Eidos MontrealEntretiens d’embauche pour Programmer chez Eidos MontrealEntretien chez Eidos Montreal

Entretien pour Programmer

27 oct. 2015
      Montréal, QC

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Eidos Montreal (Montréal, QC) en juin 2011

Two in-person interviews with a standard kind of overview of my experience, and a few questions to see if I knew my stuff. They called me in a third time just to meet one member of top management briefly so he could sign off, and then HR gave me an offer letter.

How many servers would you need to build a well performing web cluster?

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Programmer chez Eidos Montreal

Entretien pour Programmer

14 juin 2023
      Offre refusée

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Eidos Montreal en nov. 2022

They blast and judge you for playing a competitor game that is not appealing to them. Make jokes and talk bad about other games when their games *cough* also crappy in general. Overall unprofessional and declined their low ball offer.

What games are you currently playing?

PlayStation
      Riot Games