Epsilon

Recherches associées: Avis sur Epsilon | Offres d’emploi chez Epsilon | Salaires chez Epsilon | Avantages sociaux chez Epsilon
      Entretiens chez EpsilonEntretiens d’embauche pour Client Engagement Manager chez EpsilonEntretien chez Epsilon

Associated Press

Entretien pour Client Engagement Manager

21 mai 2025
      Londres, Angleterre

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Epsilon (Londres, Angleterre) en mars 2025

At first fairly straightforward progressing through an initial 1st 30 minute round and then a second round that included a presentation to last 30 minutes talking about the current marketing landscape and what are the upcoming trends. I was told I'd get clarification within a week - I am still waiting for an official rejection (or any feedback) after 3 months. Internal talent partner ended up ghosting my follow up emails.

What was your process when approaching this task?
      Réponse de Epsilon
      11mo
      Thank you for sharing your feedback. Your insights will be shared with leadership as we work to improve.