FIDELITONE

Recherches associées: Avis sur FIDELITONE | Offres d’emploi chez FIDELITONE | Salaires chez FIDELITONE | Avantages sociaux chez FIDELITONE
      Entretiens chez FIDELITONEEntretiens d’embauche pour Dispatcher chez FIDELITONEEntretien chez FIDELITONE

Entretien pour Dispatcher

7 déc. 2022

J'ai passé un entretien chez FIDELITONE

Very easy interview process. Hired fairly quick, started a week later. Work phone and laptop was provided. Done work was remote which allowed a better work/ life balance. Pay is negotiable and company is growing.

Any experience? Any background in transportation?

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Dispatcher chez FIDELITONE

Entretien pour Dispatcher

24 janv. 2016

J'ai postulé via une autre source. J'ai passé un entretien chez FIDELITONE

I was contacted by email about this opening. I responded to said e mail that I was interested. After being given an opportunity to go in on a Saturday I agreed to meet with the Assistant Operations Manager. The interview abruptly ended after about ten minutes. When asked what compensation I expected I shot out a reasonable amount considering the qualifications that were advertised for the position. I have 90 percent of them. They contacted ME.

What did I think we're my strengths

What did I think we're my weaknesses.

Wilhelmsen Group
      Eurasian Resources Group