Fresenius Medical Care

Recherches associées: Avis sur Fresenius Medical Care | Offres d’emploi chez Fresenius Medical Care | Salaires chez Fresenius Medical Care | Avantages sociaux chez Fresenius Medical Care
      Entretiens chez Fresenius Medical CareEntretiens d’embauche pour Analyst chez Fresenius Medical CareEntretien chez Fresenius Medical Care

4 avr. 2019
      Waltham, MA

J'ai postulé via un recruteur. J'ai passé un entretien chez Fresenius Medical Care (Waltham, MA) en mars 2019

Got a call from recruiter last week asking for availability on Monday for a phone interview and to let him know asap. Did that. No email confirmation. Date of interview came and went, no call. And I have no way of contacting them either.?

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Analyst chez Fresenius Medical Care

23 déc. 2023
      Lake Zurich, IL

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 semaines. J'ai passé un entretien chez Fresenius Medical Care (Lake Zurich, IL) en sept. 2023

Easy process, recruiter got back to me the next day. 2 interview rounds with 3 different managers. Good benefits, 401K, sick days, 15 PTO days. The location is great, but a little far from Chicago

Tell me about yourself and your current role

20 févr. 2010
      Waltham, MA

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Fresenius Medical Care (Waltham, MA) en oct. 2008

Got referred to the person by a friend. First got a phone interview and chatted with HR. Then was brought for onsite. First round onsite I met with only the hiring manager and one other senior crew. One week later, I was asked to go for the second round of onsite interview. I met two VPs and two directors. Questions asked included asking about my background, why choose FMC, why this position, stength, weakness, etc.

Tell me about your strength, weakness

Cleveland Clinic
      The Cigna Group