Fry's Food

Fait partie de Kroger

Recherches associées: Avis sur Fry's Food | Offres d’emploi chez Fry's Food | Salaires chez Fry's Food | Avantages sociaux chez Fry's Food
      Entretiens chez Fry's FoodEntretiens d’embauche pour Front End Cashier chez Fry's FoodEntretien chez Fry's Food

8 sept. 2022
      Phoenix, AZ

J'ai postulé en personne. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez Fry's Food (Phoenix, AZ) en août 2022

Signed into the customer service area. Was given a QR code to the store career listings to fill out. Waited approximately 10 minutes before talking to one of the managers (in my casa, the store secretary). Standard personality questions. Simple, straightforward, easy. Be professional, don’t lie, and let your personality come through.

One of my strengths and weaknesses.

Name a time whenever you had to multitask and were successful

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Front End Cashier chez Fry's Food

2 oct. 2019
      Glendale, AZ

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Fry's Food (Glendale, AZ) en juin 2019

Well, someone made a mistake with timing. They scheduled someone else during my scheduled interview time but I didn't really care as long as I got interviewed. However, this was the second in-person interview with management. First, there was a phone-call interview.

If you notice that a customer's item is damaged what do you do?

Do you have any experience selling product to customers?

25 avr. 2023
      Mesa, AZ

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez Fry's Food (Mesa, AZ) en mai 2019

It starts with phone interview. They ask you some general questions. Then you go in for a second in person interview. They ask similar questions to the phone interview. A way you know that you got the job is if they tell you theyre gonna run background checks

What is your availability? What days can you not work?

Trader Joe's
      ALDI