Galaxy Weblinks

Recherches associées: Avis sur Galaxy Weblinks | Offres d’emploi chez Galaxy Weblinks | Salaires chez Galaxy Weblinks | Avantages sociaux chez Galaxy Weblinks
      Entretiens chez Galaxy WeblinksEntretiens d’embauche pour QA Manual Testing chez Galaxy WeblinksEntretien chez Galaxy Weblinks

IBM
      Dell Technologies
      Concentrix
      Visa Inc.

Entretien pour QA Manual Testing

1 mai 2021
      New Delhi

Le processus a pris plus d'une semaine. J'ai passé un entretien chez Galaxy Weblinks (New Delhi) en avr. 2021

Worst : Thay have taken 4 technical interview and responce is positive..Post Thay take HR round..Take my document by giving confirmation on Email related to confirmation of employment..Post that Hr called me and said we will not able to offer you without telling any reason Hr team not clear with their requirement their bedget..Do not waste your time and efforts.

Non functional Testing types
      Réponse de Galaxy Weblinks
      We are sorry that things did not work out. All the interview rounds upto Term and Conditions are part of standard process and are a steps towards confirmation. However, there was no confirmation given from our side in writing or otherwise. There is no compulsion from either side, you were free garner other offers in hand to renegotiate CTC and we are free to decide if we want to hire you or not. That being said, we are happy to keep you in our database and shall reach out if we have any future openings. Keep safe and healthy!