GammaStack

Recherches associées: Avis sur GammaStack | Offres d’emploi chez GammaStack | Salaires chez GammaStack | Avantages sociaux chez GammaStack
      Entretiens chez GammaStackEntretiens d’embauche pour Solutions Engineer chez GammaStackEntretien chez GammaStack

Entretien pour Solutions Engineer

3 août 2025
      Bengaluru

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez GammaStack (Bengaluru) en mars 2025

Technical Interview – Round 1 Focus: Core Technical Skills Duration: 45–60 minutes In this round, interviewers evaluate your fundamental technical knowledge Coding Algorithms and data structures API development Database queries Language-specific questions Technical Interview – Round 2 Focus: Advanced Concepts and Practical Scenarios Duration: 60–75 minutes This round typically dives deeper into: System design or architecture (for experienced roles Debugging or optimization scenarios Role-specific challenges Understanding of development lifecycle, tools, and best practice.

1. Core concepts of nodejs and javascript. 2. DSA question. 3. System design question. 4. Database design question

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Solutions Engineer chez GammaStack

Entretien pour Solution Engineer

18 oct. 2025
      Indore

J'ai passé un entretien chez GammaStack (Indore)

It means the review process goes step by step — first to L1 (initial reviewer), then to L2 (senior reviewer), and finally to HR for the final verification or approval before completion.

dsa Question, core language fundamentals and sql

Entretien pour Solution Engineer

2 juil. 2025
      Indore

J'ai passé un entretien chez GammaStack (Indore)

First round 4 coding questions Easy to medium based on string and array We were given 1 hour 15 minutes to solve them on online coding platform and we were able to run test cases Round 2 Technical interview Round 3 HR

Mention your top 3 skills

IBM