George Dimov, CPA

Recherches associées: Avis sur George Dimov, CPA | Offres d’emploi chez George Dimov, CPA | Salaires chez George Dimov, CPA | Avantages sociaux chez George Dimov, CPA
      Entretiens chez George Dimov, CPAEntretiens d’embauche pour Senior Accountant chez George Dimov, CPAEntretien chez George Dimov, CPA

Entretien pour Senior Accountant

19 janv. 2021
      Offre refusée

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez George Dimov, CPA en déc. 2020

I started applying for new roles in the fall because I wasn’t growing in my job. One of the senior managers called me the next day which was good in terms of response time. I applied at 6 firms and this was either 1. or 2. In terms of experience. I really enjoyed how they didn’t waste time asking me fluff questions about where I see myself in 5 years or my biggest weakness (see Accenture and BMO). They just gave me some example taxes to complete and books to consolidate to see if I could even do the job. Everyone was really nice and professional. I received a competitive offer which I liked but ended up staying at my dads firm where I work now because one of his staff got sick and he promised me more responsibility.

Reconcile xyz books and complete this tax prep

Amazon
      Deloitte