Goodwin Recruiting

Recherches associées: Avis sur Goodwin Recruiting | Offres d’emploi chez Goodwin Recruiting | Salaires chez Goodwin Recruiting | Avantages sociaux chez Goodwin Recruiting
      Entretiens chez Goodwin RecruitingEntretiens d’embauche pour Recruiter chez Goodwin RecruitingEntretien chez Goodwin Recruiting

9 nov. 2022

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Goodwin Recruiting en oct. 2022

So far so good. Quick response via email and from the internal recruitment team, lots of information offered upfront. Seems transparent. Zoom interview has been scheduled and I feel prepared

Tell me about your recruitment experience

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Recruiter chez Goodwin Recruiting

3 oct. 2023
      Offre refusée

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez Goodwin Recruiting en août 2023

Phone interview, zoom interview, information session. Phone interview was about Very good communication throughout the process. Information session was with other people and had several people from the company on the zoom call.

How do you think you will get new clients? What would be your process?

15 déc. 2022
      Conroe, TX

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 semaines. J'ai passé un entretien chez Goodwin Recruiting (Conroe, TX) en déc. 2022

Initial interview via Zoom is convenient, there is a vetting process digitally, whereby you submit managerial references for their email feedback. Then there is a second level of interview covering more detail, then a third offering the position. It is 100% commission and due to billing it can take several months to see income.

Tell me about yourself! Do you see yourself working independently? You are alright with 3-4 months of no income starting up?

cyberThink