HERE Technologies

Recherches associées: Avis sur HERE Technologies | Offres d’emploi chez HERE Technologies | Salaires chez HERE Technologies | Avantages sociaux chez HERE Technologies
      Entretiens chez HERE TechnologiesEntretiens d’embauche pour GIS Analyst chez HERE TechnologiesEntretien chez HERE Technologies

13 mai 2022
      León, Guanajuato

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez HERE Technologies (León, Guanajuato) en nov. 2018

Entrevista en 3 partes: 1.- Entrevista grupal donde se explica a los interesados en la vacante sobre quien es la empresa, el puesto que ocuparan en caso de ser seleccionados además de las prestaciones. 2.- Entrevista (parte en ingles) personal con RH a nivel profesional, laboral y que esperas encontrar. 3.- Entrevista más "tecnica" con uno de tus posibles jefes, en caso de tener un perfil de una carrera orientada a tecnología las preguntas pueden ser más complejas.

¿Que esperas de la compañia? ¿Cuanto tiempo te vez en Here en caso de resultar seleccionado? ¿Cuales son tus planes a nivel profesional a mediano plazo?
      1 réponse

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme GIS Analyst chez HERE Technologies

9 janv. 2024
      Airoli
      Offre refusée

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez HERE Technologies (Airoli)

It was 3 round procedure. That are Aptitude test, Group Discussion and Psychometric Test. Just psychometric test is quit tough to clear. Else are easy to crack. Group Discussion topics are Current topics that you can find on google.

Class vs E-School group discussion

20 janv. 2022

J'ai passé un entretien chez HERE Technologies

Job selection process consists of 4 rounds 1) aptitude test 2) group discussion 3) psychometric test 4) interview Gd round held between 10 candidates on the topic technology is killing human imagination agree or disagree

Q1. You will have 5 rounds of interview (1+4) Model. First one will be Technical screening and if you clear this you will be further shortlisted, 90% times everyone does. Later they will give you buffer time to schedule other 4 Continuous rounds which are taken either one after another day or all at one day(you can choose this). I chose one each day. All the four rounds got scheduled, and recruiter said that you will have to attend all of them and after that they will discuss around in which team you will selected for. So basically in this 4 rounds interview you will be having at most 2 team interviews and one bar raiser and last one managerial.

Entretien pour GIS Analyst I

21 sept. 2021
      Entretien difficile

J'ai postulé via une agence de recrutement. J'ai passé un entretien chez HERE Technologies

First was aptitude test followed by group discussions and then face to face interview. Aptitude test was quite difficult. Group discussions was average n face to face interview was also average

Why do you want to join us

Motorola Solutions
      Yardi Systems