HRH Next Services

Recherches associées: Avis sur HRH Next Services | Offres d’emploi chez HRH Next Services | Salaires chez HRH Next Services | Avantages sociaux chez HRH Next Services
      Entretiens chez HRH Next ServicesEntretiens d’embauche pour Voice Process chez HRH Next ServicesEntretien chez HRH Next Services

21 juil. 2021
      Coimbatore

J'ai postulé en personne. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez HRH Next Services (Coimbatore) en févr. 2021

It's been so easy. Like they are testing only our basic English knowledge. And the face to face interviewer will. Ask to tell about yourself pls do choose your topic yourself and speak without fear

Spoken English, Type writing speed, Face to face

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Voice Process chez HRH Next Services

9 juil. 2025
      Offre refusée

J'ai passé un entretien chez HRH Next Services (Coimbatore)

GOOD COMMUNICATION, ,TYPING, TALK, WAY OF SPEACH , Very good envirnment to interview. Very useful to work their. I am very happy to get an offer letter ftom them. The interview process id easy. First they said to introduct your self

29 mai 2026
      Offre refusée

J'ai postulé en personne. J'ai passé un entretien chez HRH Next Services (Coimbatore) en mars 2025

An interview for a voice process assesses your communication clarity, listening skills, and ability to handle customers patiently. Recruiters typically evaluate your fluency, confidence, and situational judgment through mock calls and behavioral questions.

About the how to work in this category and communication

cyberThink