Icertis

Recherches associées: Avis sur Icertis | Offres d’emploi chez Icertis | Salaires chez Icertis | Avantages sociaux chez Icertis
      Entretiens chez IcertisEntretiens d’embauche pour Technical Consultant chez IcertisEntretien chez Icertis

Entretien pour Technical Consultant

23 déc. 2018
      Pune

J'ai postulé via une autre source. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Icertis (Pune) en sept. 2018

First step is HR call : normally HR briefs you about the position, job description, interview process ,etc. Second step: I went to the icertis office in Pune, SB road. After reaching there, interview process started around after 10 minutes. First round was email writing skills. After that , there was first technical interview, questions were mostly regarding SQL. After first round , there were again 2 rounds (1 totally technical and another one was managerial). After 1 test and 3 interviews there was a hr round. Just to brief you about company policies, salary negotiations ,etc. All this interviews were taken in day. Interview process was clear , rapid and friendly. Kudos to the HR Akshay for managing it . After this I had a directorial round . It was more of the conversation.

SQL basics, joins, group by, having , stored procedure

CRM related questions

cloud basics

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Technical Consultant chez Icertis

Entretien pour Technical Consultant

23 août 2018
      Pune

J'ai postulé via la recommandation d'un employé. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Icertis (Pune) en août 2018

1. Info,briefing about Interview Process over call 2. Written Test - Email Writing 3. Technical Interview - DBMS, Programming. 4. Personality Interview - Logical Questions 5. Personal Interview - Previous Work Experience, Situational Questions 6. Senior Manager F2F - Relocation, Bond, Company Culture, Values 7. HR Interview - Salary Expectations, Relocation,Company Info 8. Sr. Vice President Interview - Skype Call, Values, Expectations 9. Received Offer letter & Salary structure from HR

What Do you know about Icertis and Customer Relationship Management ?

Motorola Solutions
      Yardi Systems