Image Sensing Systems

Recherches associées: Avis sur Image Sensing Systems | Offres d’emploi chez Image Sensing Systems | Salaires chez Image Sensing Systems | Avantages sociaux chez Image Sensing Systems
      Entretiens chez Image Sensing SystemsEntretiens d’embauche pour Senior Algorithm Engineer chez Image Sensing SystemsEntretien chez Image Sensing Systems

Siemens
      Samsung Electronics
      ABB
      Panasonic

Entretien pour Senior Algorithm Engineer

6 mai 2015
      Saint Paul, MN

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Image Sensing Systems (Saint Paul, MN) en janv. 2011

The hiring manager was unavailable at the time of my interview. I was then interview by several employees who would be at for the most part a lower level than the position I was interviewing for. This gave me a slightly different opportunity to check out the company. But, their infrastructure and technology was not at a high level, i.e. old not updated office and limited computer resources. In the end, we were not even close on salary expectation, so they did not make an offer, i.e. I told them I would reject their highest number.

How do you communicate complex ideas (or something like that) to non-technical people.