Imdad

Recherches associées: Avis sur Imdad | Offres d’emploi chez Imdad | Salaires chez Imdad | Avantages sociaux chez Imdad
      Entretiens chez ImdadEntretiens d’embauche pour Recruiter chez ImdadEntretien chez Imdad

Entretien pour Recruiter

2 mars 2022
      Dubaï

J'ai postulé en personne. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez Imdad (Dubaï)

Please don't waste your time on this company and on going through their recruitment process. They are not very competent or professional and will most likely ghost you and leave you without any feedback. Shame, since the candidates put time and effort (and money) into preparation and attending the interviews, but Imdad doesn't care about the candidate experience they give.

Tell me about yourself and your background describe an achievement you're proud of

Philips
      Abbott