Imperial Acquisitions

Recherches associées: Avis sur Imperial Acquisitions | Offres d’emploi chez Imperial Acquisitions | Salaires chez Imperial Acquisitions | Avantages sociaux chez Imperial Acquisitions
      Entretiens chez Imperial AcquisitionsEntretiens d’embauche pour Entry-Level Human Resources Recruiter chez Imperial AcquisitionsEntretien chez Imperial Acquisitions

Entretien pour Entry-Level Human Resources Recruiter

18 mars 2014
      Pittsburgh, PA

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 jours. J'ai passé un entretien chez Imperial Acquisitions (Pittsburgh, PA)

Before I even got to the interview, this company just screamed "young" to me. And I was right. This company is located in an awful part of South Side and you have to park in this muddy lot two blocks away in a sketchy area. The office is old and decrepit, but still upon arriving for my interview, I was excited. The manager who interviewed me had some of the worst interview skills I've experienced. He had a futon in his office. It was so odd. Turns out, this company is just a total waste of time. They post all of these ads on Craigslist for different job listings when all they want you everyone to do is go through the same scam sales-to-management program. I spent most of the interview angry that I had wasted my time.

Can you see yourself working as a manager?
      1 réponse

Associated Press