Invesco

Recherches associées: Avis sur Invesco | Offres d’emploi chez Invesco | Salaires chez Invesco | Avantages sociaux chez Invesco
      Entretiens chez InvescoEntretiens d’embauche pour Java Lead chez InvescoEntretien chez Invesco

Entretien pour Java Lead

2 déc. 2015
      Hyderâbâd
      Expérience neutre

J'ai postulé via une agence de recrutement. J'ai passé un entretien chez Invesco (Hyderâbâd) en nov. 2015

Called by an consultency .It has 2 technical rounds and 1hr round.The questions are not too difficult but need a good solution for what they are asking They have shifts so be care full to ask the timings before joining and check is the position has any support role becasue though they mentioned it as Jva Lead when I discussed they have some support role .. The questions are average but they did not clear the second round when I asked for the feedback there was no proper answer.

1. This Round is like screening ,basic questions and very high level picture of the some scenarios like how can you get millions of records from DB,designpatterns what ever you have worked on ,spring ioc etc.. 2.Round too is average not too much technical but questions need a decent solution how a websrivce changes can be updated to the clients ?,wht is exception higherrarchy,pagination concept etc..

Citi
      Allianz