JKC Management

Recherches associées: Avis sur JKC Management | Offres d’emploi chez JKC Management | Salaires chez JKC Management | Avantages sociaux chez JKC Management
      Entretiens chez JKC ManagementEntretiens d’embauche pour Management Trainee chez JKC ManagementEntretien chez JKC Management

Entretien pour Management Trainee

18 août 2013
      Offre refusée

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. J'ai passé un entretien chez JKC Management en août 2013

3part interview process. 1st part is a pre-screening where they gauge your interest in the position to make sure you are a people person 2nd part is a field experience based. An employee will take you to Home Depot. All you have to do is make sure the employee likes you 3rd part is a meeting with the President. She will test you on what the main principles of the company and find out your availability

What questions? The 2 most important factors are: 1) The employee likes you 2) You can start ASAP Everything else really doesn't matter.