Jay's Small Moves

Recherches associées: Avis sur Jay's Small Moves | Offres d’emploi chez Jay's Small Moves | Salaires chez Jay's Small Moves | Avantages sociaux chez Jay's Small Moves
      Entretiens chez Jay's Small MovesEntretiens d’embauche pour Cocktail Server chez Jay's Small MovesEntretien chez Jay's Small Moves

Amazon

3 mai 2023
      New York, NY
      Offre refusée

J'ai passé un entretien chez Jay's Small Moves (New York, NY) en janv. 2023

Work is an integral part of our life. Without work people get bored and insecure. Money is not the only reason why people work. Many professions need to be developed and justified over a period of time. For example, when teachers, doctors, artists, composers don’t work for a long time they start losing their skills. When they do work, they develop their creative abilities and establish themselves in society.

To be honest for many people work means only a source of income. People work to fend for themselves and to support their families. They work long hours and endure tight schedules. It is certainly bad. When someone doesn’t like what he is doing, sooner or later he gets stressed or depressed.