Karvy Computershare

Recherches associées: Avis sur Karvy Computershare | Offres d’emploi chez Karvy Computershare | Salaires chez Karvy Computershare | Avantages sociaux chez Karvy Computershare
      Entretiens chez Karvy ComputershareEntretiens d’embauche pour Database Developer chez Karvy ComputershareEntretien chez Karvy Computershare

Entretien pour Database Developer

6 mars 2019
      Hyderâbâd

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Database Developer chez Karvy Computershare

Entretien pour Database Developer

7 août 2015
      Hyderâbâd
      Entretien difficile

J'ai postulé via la recommandation d'un employé. Le processus a pris 4 semaines. J'ai passé un entretien chez Karvy Computershare (Hyderâbâd) en juin 2015

Day 1 will be your Technical Interview.... They will enquire on our strong areas and they do come up questions on the same. If you are strong practically then it will be a cake walk 2. Manager Round

1. CTE's - Employee Heiraichy 2.Prime Numbers from 1 - 1000 3. Split Delimiters 4.Initial Caps Function 5.Triggers

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 jours. J'ai passé un entretien chez Karvy Computershare (Hyderâbâd) en sept. 2013

Asking about the previous project details, questions on technology. more on sql,ssis. covers the procedures, functions, TSQL statements, date functions etc. Work Closely with Risk Managers to help specify and design reports. Take requirements from design through to deployment Collaborate with the work-stream managers to ensure on time deliveries Interpret user requirements and create industry standard reports Present work to stakeholders Work with other developers to deliver the final product

waht is u r current project?